ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
|
|
---|---|
#11 Corinthians | 28.12.2014 22:09 |
1631 Posts
Since 28.05.2007 |
LOSC LILLE ако до 24 часа не изложиш факти с обвиненията, които си хвърлил върху мен като личност и върху играта, които са адекватни, ще трябва да получиш наказание. |
#12 Removed user | 28.12.2014 22:14 |
95 Posts |
This post has been removed |
#13 Removed user | 28.12.2014 23:39 |
21 Posts |
Имети на отбора ти сам си го знаеш в абревеатура може да се чете всякак.Колкото до скудерията той нарушава световно възприети правила от ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.За тези неща на друго място ще говорим: |
#14 Removed user | 29.12.2014 13:24 |
1014 Posts |
This post has been removed |
#15 Removed user | 29.12.2014 18:37 |
1785 Posts |
Какво нарушавам?:^) |
#16 Removed user | 29.12.2014 21:49 |
21 Posts |
Ето нарушаваш ми правото на гласност.Можеш да провериш в ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА върху която в унисон е редно да бъдат всички правила от всякакво естество.Не е нужен коментар.ЧЕТЕТЕ КОЛЕГИ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ВЕЩИ В ЗАНАЯТА...Не разбирам определено що толкова Ви боли истината.Ако пиша нещо против някого обидно да?Кое Ви обижда?Защо не обичате другото мнение?Защо сте подмазвачи и за какво?Това ли Ви топли Вас в живота ?Ето въпроси върху които е редно определено логично да се замислите и осмислите?Имаше някъде по-горе един коментар::ЛИЛ Е ДОБЪР ОТКОЛЕШЕН МЕНИДЖЪР...Кой има интерес да го изрита, от играта?ИНТЕРЕС ИМАТ ОНЕЗИ КОИТО СА ЗАСЕГМАТИ... В СЛУЧАЯ ZWAN и ШУМЕН.НА ВРЕМЕТО БОВЕЛ ПИСА...Не може да се отрече че Лил вдигна нивото на група 11-2 и в частност на играта...Ето какво излиза...ЛИЛ ЩЕ СИ НАПРАВИ НОВ ОТБОР ЩОТО ОБИЧА ИГРАТА КАТО ЗАБАВЛЕНИЕ И ВКАРВА СМС-И.Да го накажем за да направи НОВ отбор и пак да почне да се ръси...Аз не отричам това.Колко пъти вече...и защо само мене...Все въпроси отговърът на които е комерсиално ясен!Искам сега да заредя от GSM-A СИ НЕ МОЖЕЛО ЩОТО СЪМ ВЕЧЕ БИЛ ГО ПОЛЗВАЛ?Е КВО СЕГА ДА СИ КУПЯ ДРУГ НОМЕР ЛИ...И ТОВА Е РЕАЛНО .Каквото и да правите бърборите и казвате.Аз съм си аз няма да се отървете от мен.ОСТАВКА И СЪРВЪРЪТ ДА СЕ ОБЯВИ НА ТЪРГ ИНАЧЕ АЗ ЩЕ СЪЗДАМ ЕДНА ИГРА В КОЯТО НЯМА ДА МИ ТРЯБВАТЕ И НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ НЯКОИ ПОТРЕБИТЕЛИ КАКТО В СЕГА ДЕЙСТВАЩАТА.Дано съм бил ясен! |
#17 Removed user | 29.12.2014 23:05 |
1785 Posts |
Къде съм (сме) нарушили правото ти на гласност?Къде съм (сме)писали,че ти ни обиждаш?Кое те навежада на това,че не обичаме другите(по-правилно ще е защо не харесваме) другите мнеия?Кое те навежад на мисълта,че се помазваме и на кого?Приятел с последния си пост нищо конкретно не каза :) Щял си да създадеш игра в,която няма да ти трябваме :) Ама аз лично дори и не се натискам да ти играя в играта :) |
#18 Removed user | 29.12.2014 23:53 |
95 Posts |
На този сигурно и глобалното затопляне му пречи... (chuckle) |
#19 Removed user | 30.12.2014 14:33 |
21 Posts |
Казах Вие не обичате противните мнения.Приключвам с Вас.Обичайте си безименните протежета като zwan-Шумен протежета. |
#20 Removed user | 30.12.2014 19:22 |
1785 Posts |
Аз имам нерви да ти чета и търпя коментарите :) Да считам ли темата за приключена?Ти просто си хабеше думите и на яве няма нищо черно на бяло.Нищо конкретно за каквото и да е било.Моля те не докладвай коментари,които не са за докладване и не ни губи времето с преглеждането на докладите ти.Пак питам темата приключена ли е? |