ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
#11 Corinthians 28.12.2014 22:09
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

LOSC LILLE ако до 24 часа не изложиш факти с обвиненията, които си хвърлил върху мен като личност и върху играта, които са адекватни, ще трябва да получиш наказание.

Не може който му скимне да пише всякакви небивалици още повече да казва на потребителите да не се вкарват във филми, а той да има цял сценарий.

Очакваме доказателства за обвиненията, които си отправил... имаш 24ч.

#12 Removed user 28.12.2014 22:14
Waverunners
95 Posts

This post has been removed

#13 Removed user 28.12.2014 23:39
Rattlers
21 Posts

Имети на отбора ти сам си го знаеш в абревеатура може да се чете всякак.Колкото до скудерията той нарушава световно възприети правила от ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.За тези неща на друго място ще говорим:
"Считам за некултурно да показва потребителят от омразното на целия български народ четирибуквие среден пръст."От тук на сетне ще Ви издиря и ще говорим за етика естетика и възпитание на подрастващото поколение там където му е мястото.ЯВНО НАЛИВАМ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО И ТАКА,С ВАС ИЗЛИЗАНЕ НА ГЛАВА НЯМА ЗА ТОВА С ДРУГИЯ АРШИН!ПРОГНИЛИ СТЪЕ ДО ДЪНОТО НА ОКАЯНАТА СИ ДУШИЧКА!

#14 Removed user 29.12.2014 13:24
Falcons
1014 Posts

This post has been removed

#15 Removed user 29.12.2014 18:37
Dirt devils
1785 Posts

Какво нарушавам?:^)

#16 Removed user 29.12.2014 21:49
Rattlers
21 Posts

Ето нарушаваш ми правото на гласност.Можеш да провериш в ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА върху която в унисон е редно да бъдат всички правила от всякакво естество.Не е нужен коментар.ЧЕТЕТЕ КОЛЕГИ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ВЕЩИ В ЗАНАЯТА...Не разбирам определено що толкова Ви боли истината.Ако пиша нещо против някого обидно да?Кое Ви обижда?Защо не обичате другото мнение?Защо сте подмазвачи и за какво?Това ли Ви топли Вас в живота ?Ето въпроси върху които е редно определено логично да се замислите и осмислите?Имаше някъде по-горе един коментар::ЛИЛ Е ДОБЪР ОТКОЛЕШЕН МЕНИДЖЪР...Кой има интерес да го изрита, от играта?ИНТЕРЕС ИМАТ ОНЕЗИ КОИТО СА ЗАСЕГМАТИ... В СЛУЧАЯ ZWAN и ШУМЕН.НА ВРЕМЕТО БОВЕЛ ПИСА...Не може да се отрече че Лил вдигна нивото на група 11-2 и в частност на играта...Ето какво излиза...ЛИЛ ЩЕ СИ НАПРАВИ НОВ ОТБОР ЩОТО ОБИЧА ИГРАТА КАТО ЗАБАВЛЕНИЕ И ВКАРВА СМС-И.Да го накажем за да направи НОВ отбор и пак да почне да се ръси...Аз не отричам това.Колко пъти вече...и защо само мене...Все въпроси отговърът на които е комерсиално ясен!Искам сега да заредя от GSM-A СИ НЕ МОЖЕЛО ЩОТО СЪМ ВЕЧЕ БИЛ ГО ПОЛЗВАЛ?Е КВО СЕГА ДА СИ КУПЯ ДРУГ НОМЕР ЛИ...И ТОВА Е РЕАЛНО .Каквото и да правите бърборите и казвате.Аз съм си аз няма да се отървете от мен.ОСТАВКА И СЪРВЪРЪТ ДА СЕ ОБЯВИ НА ТЪРГ ИНАЧЕ АЗ ЩЕ СЪЗДАМ ЕДНА ИГРА В КОЯТО НЯМА ДА МИ ТРЯБВАТЕ И НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ НЯКОИ ПОТРЕБИТЕЛИ КАКТО В СЕГА ДЕЙСТВАЩАТА.Дано съм бил ясен!

#17 Removed user 29.12.2014 23:05
Dirt devils
1785 Posts

Къде съм (сме) нарушили правото ти на гласност?Къде съм (сме)писали,че ти ни обиждаш?Кое те навежада на това,че не обичаме другите(по-правилно ще е защо не харесваме) другите мнеия?Кое те навежад на мисълта,че се помазваме и на кого?Приятел с последния си пост нищо конкретно не каза :) Щял си да създадеш игра в,която няма да ти трябваме :) Ама аз лично дори и не се натискам да ти играя в играта :)

#18 Removed user 29.12.2014 23:53
Waverunners
95 Posts

На този сигурно и глобалното затопляне му пречи... (chuckle)

#19 Removed user 30.12.2014 14:33
Rattlers
21 Posts

Казах Вие не обичате противните мнения.Приключвам с Вас.Обичайте си безименните протежета като zwan-Шумен протежета.
А да Ви светна пречи ми и озоновата дупка...

#20 Removed user 30.12.2014 19:22
Dirt devils
1785 Posts

Аз имам нерви да ти чета и търпя коментарите :) Да считам ли темата за приключена?Ти просто си хабеше думите и на яве няма нищо черно на бяло.Нищо конкретно за каквото и да е било.Моля те не докладвай коментари,които не са за докладване и не ни губи времето с преглеждането на докладите ти.Пак питам темата приключена ли е?